Over ons

Welkom bij Landman notariaat & mediation, een van de kleinere notariskantoren in Nederland, gevestigd in Meppel. Ons kantoor is informeel en wij zijn laagdrempelig. We streven naar een persoonlijke benadering.

Ons team

Ons team bestaat uit Mr. Joost Landman (notaris), Mr. Umit Eski (kandidaat- notaris), Tanja Bijlsma en Johan Huiskes (klerken), Petra Lueb, Saskia Paddinge en Babs Bruins (frontoffice medewerksters), Esther Hendriks (financieel medewerker), Ria Wicherson, Ella Meerlo-Luth, Nynke de Jong, en Esther Landman-ten Kleij (notarieel medewerkers).

Mr. Joost Landman heeft jarenlange ervaring als notaris. De liefde voor het vak is hem met de paplepel ingegoten door zowel zijn vader, zelf jarenlang werkzaam als notaris met een eigen praktijk in Oldemarkt, als zijn moeder, die daar werkzaam was als kandidaat- notaris.

Wat kunnen wij voor u doen?

Als allround notariskantoor verrichten wij alle notariële zaken, zoals het opstellen van uw testament, samenlevingscontract, de levering van uw woning en het opstellen van de akte van uw hypotheek. Uiteraard kunt u ook als ondernemer bij ons terecht voor bijvoorbeeld de oprichting van een BV of voor de levering van aandelen. Wij maken voor u de vertaalslag van uw wensen naar een juridisch document. Daarbij gebruiken wij graag heldere en begrijpelijke taal.

Waar wij voor staan:

U staat bij ons centraal.

  • wij stemmen onze dienstverlening altijd af op uw wensen en belangen.
  • u krijgt deskundig advies en vervolgens een begrijpelijke en goede uitleg van de akte die voor u is opgesteld
  • u ontvangt akten op maat voor een redelijke prijs

Notaris Landman is jarenlang verbonden geweest als docent aan de Rijksuniversiteit Groningen en als docent van de Beroepsopleiding voor kandidaat- notarissen. Hierdoor is het eenvoudig kennis uit te wisselen en samen te werken met de universiteit en met collega docenten/ notarissen.

Met uw eigen virtuele omgeving heeft u op ieder moment inzicht in het werk van degene die uw belangen behartigt. U ziet wat er voor u gedaan is. Zo blijft u altijd geïnformeerd over de voortgang van uw zaak en zijn uw kosten transparant.

Wanneer u een notariskantoor in Meppel of omgeving zoekt met medewerkers die professioneel en enthousiast zijn en die uw wensen het belangrijkst vinden, kom dan bij ons! U bent te allen tijde welkom om een afspraak te maken voor een adviesgesprek of om informatie te vragen. Een eerste bespreking is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend!

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen op ons kantoor!

Landman notariaat & mediation

Klanten beoordelen ons met een:

8.9

Wat kunnen wij voor u betekenen? Vraag een offerte aan